Truineer Nieuws melden?

Initiatief Chic BoutiQ van Hasp-O Centrum valt zeer in de smaak tijdens zorgoverleg

Hasp-O centrum heeft een sterk uitgebouwde interne winkel, Chic Boutiq, met gratis 2dehands kleren en schoolmateriaal & met een Oxfam-winkel. Die is voorgesteld bij de Stad Sint-Truiden tijdens het Zorgoverleg Secundaire Scholen.

Tijdens het Zorgoverleg Secundair onderwijs bij de Stad Sint-Truiden stelde het team achter Chic Boutiq met veel enthousiasme hun duurzaam project voor. 💪 Kavisara en Kyaro, leerlingen van 4OL (Onthaal & Logistiek) promootten graag de 2e-hands klerenwinkel (Thrift Shop), de Oxfam Shop én de GIVE shop (met gratis schoolmateriaal) die zij mee uitbaten. 👍 Hasp-O Centrum is zeer trots op het hele team dat een warm applaus en lovende woorden ontving!

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, studerende mensen, tabel en tekst

Kan een afbeelding zijn van binnenshuis

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Chic Boutiq Hasp- Centrum