Truineer Nieuws melden?

Hoog bezoek bij Momentum

Michelle Nell, directeur van Marlborough Primary School in Nieuw-Zeeland, en Magnolia Goldson, een medewerker van de Verenigde Naties, bezochten Momentum. En dat deden ze niet zomaar.

Daltonschool Momentum is verheugd terug te kijken op de recente bezoeken van twee vooraanstaande gasten: Michelle Nell, directeur van Marlborough Primary School in Nieuw-Zeeland, en Magnolia Goldson, een medewerker van de Verenigde Naties.

Het bezoek van Michelle Nell bood een waardevolle gelegenheid om ideeën en best practices uit te wisselen op het gebied van onderwijsinnovatie. Als directeur van Marlborough Primary School, toonde Nell een bijzondere interesse in de innovatieve onderwijsvisie van Daltonschool Momentum en het inspirerende tuinproject ‘Natuur in je school’. Het bezoek versterkte de banden tussen educatieve instellingen in verschillende delen van de wereld en bood nieuwe inzichten die zullen bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van het onderwijsprogramma van de school.

Na het vertrek van Michelle Nell verwelkomde Daltonschool Momentum met genoegen Magnolia Goldson, een voormalige deelnemer aan een uitwisselingsprogramma 30 jaar geleden. Goldson, nu werkzaam bij de Verenigde Naties, bracht een bezoek aan de school om de vooruitgang te zien sinds haar eerdere verblijf en herinneringen op te halen aan haar tijd in Sint-Truiden0DFE6EB6-BE49-4A4E-85CA-3946FC2E76DE_1_105_c.jpeg
. Het bezoek van Goldson was een hartverwarmend moment van terugblikken en het delen van ervaringen.

Kris Selis, directeur van Daltonschool Momentum, merkt op: “We zijn dankbaar voor de inspirerende bezoeken van Michelle Nell en Magnolia Goldson. Deze uitwisselingen versterken niet alleen onze banden met educatieve instellingen wereldwijd, maar verrijken ook onze benadering van onderwijsinnovatie en internationale samenwerking.”

Daltonschool Momentum blijft zich inzetten voor het creëren van een dynamische en inclusieve leeromgeving voor haar studenten, gesteund door de waardevolle inzichten en connecties die zijn opgedaan tijdens deze memorabele bezoeken.