Succesvolle edities in 2022 en 2023
Afgelopen edities waren de 6 Haspengouwse avonden met de 6 gastkoks uitverkocht. “Het was een groot succes, liefst 500 gasten kwamen genieten van de culinaire avonden. De chefs werkten met lokale producten en brachten Haspengouw letterlijk op het bord. En dat op hun sluitingsdag.”
Het Hooghuys nieuwe deelnemer
“Nieuw is de deelname van Het Hooghuys uit Sint-Truiden. Ze scoorden 12/20 in de Gault Millau, dus vandaar dat ze zeker hun plaats hebben op de komende editie.”
Culinair toerisme
De organisatie van Culinair in ’t Veld past volledig binnen het culinair toerisme, waar ook de Stad Sint-Truiden vol op inzet. “We zetten eerder al in op de lokale wijnen van 5 lokale wijnboeren die gedurende de hele periode op onze kaart zal staan. En de chefs gaan op die avonden ook vol voor lokaal. We danken de chefs en hun team om zich op hun sluitingsdag toch te engageren voor de leuke concept.”
Praktisch
Aanvang: 18.30 uur
Parking: Kruisstraat of Gemeenteplein – shuttles brengen je naar de locatie.
Prijs: Viergangenmenu exclusief dranken
Programma topgastronomie:
Maandag 22 april – Coco Pazzo – 85 EUR
Dinsdag 23 april: Het Hooghuys – 88 EUR
Maandag 29 april: Bistro Philippe – 91 EUR
Maandag 6 mei: Bistro Zutt – 84 EUR
Dinsdag 7 mei: Hoeve Roosbeek – 90 EUR
Woensdag 8 mei: NOEN – 90 EUR
Details van de menu’s en reserveren? Surf naar www.bloesembar.com/culinairintveld en boek uw plaatsen, opgelet: de editie van vorig jaar was snel uitverkocht!
Met dank aan deelnemende partners CLB Group, Jonas, uw groenteboer, Casa Geladé, Double You Gin en Bakkerij Vanleeuw.