Truineer Nieuws melden?

Terug Nissan-verdeler in Sint-Truiden: GMS Store Nissan Sint-Truiden opent aan Claes & Zonen

Vanaf vandaag kan je bij GMS Store Nissan Sint-Truiden terecht voor de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens. Een gloednieuwe showroom waar professionele begeleiding klaarstaat bij het vinden van je nieuwe wagen. Ben jij al een kijkje gaan nemen?

Als ervaren professional in de autosector staat Jeffrey Dewallef klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte wagen. Zijn expertise in de automotive industrie zorgen ervoor dat uw koopervaring bij GMS Store Nissan Sint-Truiden ongeëvenaard is. Je kan de Nissan-verdeler vinden op Industrielaan 3310, 3800 Sint-Truiden.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, contacteer Jeffrey op +32 11 94 66 92 of +32 474 67 58 58. Of via mail: Jeffrey.Dewallef@gmsstore.be.