Truineer Nieuws melden?

Fashion Closet Sale op Sunday Markt

Zondag 10 maart op de Sunday Markt: Fashion Closet Sales i.s.m. dames van vzw De Snoet.

Samen met VZW De Snoet zal er zondag op de Sunday Markt een heuse Fashion Closet Sale plaatsvinden met heel wat toffe 2de hands kleding en items. En dat  in alle maten en stijlen voor ladies en dames die houden van fashion.
Maak er een leuke dag van en wie weet scoor jij de mooiste items voor jouw garderobe voor een klein prijsje. En je steunt ook nog eens het goede doel want alle inkomsten gaan integraal naar animal rescue (ARK).
Je kan hun overdekte stand bezoeken van 6u30 tot 12u30u . Dus kom zeker op tijd om de leukste outfits te scoren. De inkom is gratis en er is een mogelijkheid om de outfits te passen.
De Sundaymarkt gaat wekelijks door op de Veemarkt in Sint-Truiden.