Truineer Nieuws melden?

Een pup voor het Belgisch Centrum voor Geleidehonden in huis

Van een mooi initiatief gesproken. Met deze affiche op de voordeur geeft een Truiens gezin aan dat er in hun huis een pup voor het Belgisch Centrum voor Geleidehonden wordt opgevoed. Ook jij kan mee op de kar springen.of het initiatief op een andere manier steunen.

Meer info via: https://geleidehond.be/

Pleeggezinnen zijn van groot belang voor de werking. Zonder deze belangrijke vrijwilligers kan het Centrum geen honden opleiden tot geleidehond. Een pleeggezin staat in voor de opvang en basisopvoeding van de honden. Of dat nu voor 2 dagen vakantie is, 6 maanden avond- en weekendopvang of gedurende een periode van 14 maanden tot de pup klaar is om aan zijn opleiding te beginnen.

Er zijn enorm veel mogelijkheden en ook jij kan ons zeker helpen! Schrijf je dus snel in voor één van onze infosessies om te ontdekken of pleeggezin zijn iets voor jou is en help ons zo helpen!