Truineer Nieuws melden?

Eén jaar Walhalla Coworking, proficiat!

VIDEO – Exact een jaar geleden zwaaiden de hemelpoorten van Walhalla Coworking open op de Luikersteenweg, vlakbij het centrum van de stad. Wij gingen een kijkje nemen.

Exact een jaar geleden zwaaiden de hemelpoorten van Walhalla Coworking open op de Luikersteenweg, vlakbij het centrum van de stad.

Freelancers en ondernemers huren er een privé bureau of een gedeelde werkplek. Flexibel en toegankelijk, zonder lange termijnovereenkomsten. Daarnaast boek je net zo goed een vergaderruimte op maat van jouw meeting.

Geconcentreerd werken, gasten ontvangen in een professionele setting en gelijkgestemde zielen ontmoeten. In het Walhalla kan het allemaal. Niemand legt het beter uit dan bezieler en opper-Viking Céline Malyster.

https://www.walhallacoworking.be/