Truineer Nieuws melden?

Davinia’s Dance Complex schittert op World Of Dance en mag naar Los Angeles

Toch wel een unicum. Twee teams van DDC deden mee aan WORLD OF DANCE in Duitsland en werden totaal onverwacht 2de. Hierdoor zijn beiden gekwalificeerd voor WOD in Los Angeles.

In een ongekende triomf voor dansliefhebbers in Limburg, hebben twee teams uit de hoofdstad van Haspengouw, Sint-Truiden, geschiedenis geschreven door deel te nemen aan en indruk te maken op het prestigieuze World of Dance-evenement in Duitsland. Met een opmerkelijke prestatie hebben de dansers van Davinia’s Dance Complex (DDC) zich geplaatst voor de finale in Los Angeles, na een adembenemend optreden te midden van de beste dansteams uit Europa.

Het evenement, dat een verzameling is van de meest getalenteerde dansers van over de hele wereld, bracht de crème de la crème van dansend Europa samen, waaronder vertegenwoordigers uit landen als Italië, Oekraïne, Zwitserland, Duitsland, Polen en meer. Ondanks de intense concurrentie en de aanwezigheid van 18 uitzonderlijke tegenstanders, veroverden de teams van Davinia’s Dance Complex een eervolle tweede plaats in hun respectievelijke leeftijdscategorieën, waarmee ze een plaats veroverden in de top 3 en zich kwalificeerden voor de grote finale in Los Angeles.

Danscoach Davinia deelt in de immense trots van haar dansers, die zich onvermoeibaar hebben ingezet om deze mijlpaal te bereiken. Ze benadrukt het belang van toewijding en vastberadenheid en is vereerd dat Sint-Truiden nu al een opvallende aanwezigheid heeft op de Europese danskaart. Met een blik op de horizon, belooft DDC COMPANY een gedenkwaardige vertegenwoordiging van België in Los Angeles en kijkt ernaar uit om een plekje op de wereldkaart van de dans te veroveren.

De opkomst van deze dansers uit Sint-Truiden als internationale kanshebbers in de wereld van dans is een bewijs van de ongekende talenten die schuilen in de kleinere gemeenschappen van Limburg. Hun succesverhaal is niet alleen een bron van inspiratie voor aspirant-dansers, maar ook een herinnering aan de grenzeloze mogelijkheden die openliggen voor degenen die vastbesloten zijn om hun dromen na te streven, ongeacht hun afkomst. Met de steun van hun gemeenschap en hun ouders en hun vastberadenheid om te schitteren op het wereldpodium, staan deze dansers uit Sint-Truiden klaar om hun stempel te drukken op de internationale dansscène.