Truineer Nieuws melden?

Willy Ramharter overleden

Wij vernemen het overlijden van Willy Ramharter, stichter van Jowi Reizen. Team Truineer betuigt de familie zijn innige deelneming en wenst allen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst geven traan Het betekent Sterk niet meer betekent dat het moet laten gaan. nemen afscheid van heer Willy Ramharter echtgenoot van mevrouw Jeannine Strauven stichter 'Jowi Reizen' Geboren melden U: 2juli 1942 overleden Jeannine Ramharter- februari 2024. Bart Sabine Ramharter-Withofs Vincent Reginald Kristl Schurmans-Ramharter Niels Lars Luna zijnechtgenote Zijn Rita, schoonzussen, en families Ramharter, Strauven, Coenen en Cleynen. Mel dank aan kinderen nkleinkinderen Patrick Roussel aan thuisverpleging Trudo Health afscheidsviering, waartoe vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebbenin aula van Uitvaartzorg Eraerts, Kazelstraat Sint-Truiden, vrijdag maart om 10.00 uur, gevolgd door begrafenis van urne. Samenkomst aula aroeten funerarium Ergerts Kazelstraat Sint-Truiden