Truineer Nieuws melden?

Velmse verenigingen verkopen op 1 dag 75% van tickets Velms Bloesemfeest

Vorig jaar was het eerste Velms Bloesemfeest rond begin maart uitverkocht. “Toen waren we verrast dat het zo’n groot succes werd”, klinkt het in koor bij de Velmse verenigingen Scouts Velm, Velm VV en Velm Spiegelt. “Dit jaar lijkt het wel op Tomorrowland. Op 1 dag zijn we al voor iets meer dan 75% uitverkocht, Viktor gaat een warm onthaal krijgen in Velm.”

© Viktor Verhulst

Velm VV telt meer dan 170 jeugdspelers
“Voor Velm VV zullen de inkomsten gebruikt worden ter versterking van de jeugdwerking: “We tellen ondertussen meer dan 170 jeugdspelers, zijn echt geboost sinds de aanleg van het kunstgrasveld. We zullen reclame maken voor onze recruteringsdagen”, zegt voorzitter Raf Herbots.

Scouts Velm spaart voor uitbreiding keuken
“Aangezien ons ledenaantal blijft uitbreiden is koken tijdens activiteiten niet meer zo evident. Daarom willen we graag sparen voor een industriële keuken die makkelijker in gebruik is. Daarnaast zou deze inkomst ook een goede bijdrage kunnen hebben voor onze zomerkampen de volgende jaren. Aangezien de huur van kampweides in de Ardennen elk jaar duurder wordt”, klinkt het hoopvol bij Inte Lelièvre.

Spiegeltent Velm stelt programma voor
“We zullen op 31 maart ons programma finaal kunnen voorstellen en de eerste tickets kunnen dan ook gereserveerd worden. De kosten zijn met de index opnieuw gestegen in de voorbereidingen waardoor alle beetjes helpen aan onze organisatie”, aldus David Vandervelpen van de organisatie van de Spiegeltent in Velm.

Praktisch:
Tickets te koop via deze link en kosten in voorverkoop 12 EUR en 17 EUR aan de kassa (zolang de voorraad strekt).
Link naar het Facebook-evenement.