Truineer Nieuws melden?

Steve, Davy en Katrien zetten samenwerking kracht bij met een one-to-one infodag

Nieuws uit Spanje & vooral Sint-Truiden bij de nieuwe samenwerking tussen Davy, Steve en Katrien: “Om de mensen wegwijs te maken in vastgoed in Spanje, organiseren wij op zaterdag 23 maart een eerste infodag in België, bij Verivino in Sint-Truiden. Daar zullen we potentiële klanten de nodige info geven en al hun vragen beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. We geven graag alle info over het aankoopproces, de regio’s, de verschillende nieuwbouwprojecten die momenteel hot zijn, interessante investeringsmogelijkheden en nog zoveel meer.”

Grote stap in het ongewisse
Meer en meer Belgen dromen van een eigen plekje onder de Spaanse zon, vooral aan de Costa Blanca en Costa Calida. Om er zelf te verblijven of als investering. De stap om vastgoed aan te kopen in het buitenland blijft wel groot door o.m. andere taal en wetgeving. Het is niet makkelijk om te weten waar en hoe je moet beginnen. DS-Real Estate, het immokantoor van Steve Swysen en Davy Albert in Spanje en het Truiense vastgoedkantoor ‘Katrien Wouters creating IMMOtions’ gaan daarom een duurzame samenwerking aan. “Kwestie van de Spaanse woondromen nog beter dan voorheen en efficiënter in de juiste richting te sturen”, klinkt het in koor.

Dezelfde waarden
“Wij staan achter dezelfde waarden: kwaliteit, expertise en ontzorging. Wie met ons in zee stapt, kan op beide oren slapen.” Katrien, juriste van opleiding, is erkend vastgoedmakelaar in België en Steve is dit in Spanje. Beide hebben de nodige BA- en Waarborg verzekeringen. Dat garandeert de beste service.
“Op mijn website bied ik een selectie van vastgoedprojecten aan”, aldus Katrien. “Ik zal de mensen ook op mijn kantoor ontvangen en de eerste gesprekken voeren rond hun aankoopplannen. Vervolgens breng ik ze in contact met Steve in Spanje. Eenmaal in Spanje zullen de klanten ontvangen worden door Steve en Davy en zullen ze daar kunnen rekenen op hun persoonlijke service en deskundigheid. Ik zal sowieso samen met Steve en Davy elke verkoop opvolgen. Ook na de verkoop zal de klant bij mij in Sint-Truiden terecht kunnen.”

Kom en ontdek de Spaanse sfeer, maak een praatje met onze experten en geniet van Spaanse lekkernijen.
De infodag is volledig gratis. Plaatsen zijn beperkt, boek daarom nu alvast jouw afspraak via deze link:

Hasta pronto! 🤗

Contact Katrien in België
https://katrienwouters.be/
Vliegveldlaan 97A
3800 Sint-Truiden
info@katrienwouters.be
011 49 75 90

Contact Steve en Davy in Spanje

www.ds-realestate.com
Steve: +34 605269240