Truineer Nieuws melden?

Opnieuw restaurant in de BelOrta Bloesembar

Voor het tweede jaar op rij zal er in de BelOrta Bloesembar een restaurant openen. “We kregen goeie reacties op de vorige editie. De bloesembarbecue sloeg aan, maar zeker ook de kleine kaart met de nacho’s en de kattenkop”, klinkt het enthousiast. “Er is één kleine wijziging, iedereen die reserveert voor het restaurant kiest per definitie voor de standaard Bloesembarbecue van 28 EUR. Wil je er nog een voor-of nagerecht bij, of ga je voor een veggie-alternatief, dan kun je dat kiezen ter plaatse uit de kleine kaart”, aldus de organisatie. “Wie gewoon iets wilt komen drinken of iets nuttigt van de kleine kaart hoeft niet te reserveren. Groepen kunnen ook gewoon reserveren via de website of mailen naar reservaties@bloesembar.com.”

© BelOrta Bloesembar

Bloesembarbecue praktisch
Prijs: €28 p.p.
Kidsprijs: 0-4j: €8 en 5-11j: €11,5
Vier stukken vlees (chipolata, kippenbrochette, buikspek en spare rib) met geroosterde aardappelen, pastasalade, verschillende salades, bio tomaten, sauzen en brood.
Een voor- en/of nagerecht kan ter plaatste gekozen worden uit de menukaart.

Bloesemontbijten praktisch
Op zon- en feestdagen van 9 uur tot 12 uur
Volwassenen – €30 / -12 jaar €17 / 0-3j gratis
Wandeling met gids van 10.30 uur tot 12 uur (3km met tussenstops)
​Assortiment broodjes, boter, siroop, confituur, choco, koffiekoeken, ontbijtgranen en melk, assortiment beleg, gebakken spek, gekookte eitjes, roerei, vers fruit en yoghurt, koffie/thee en BelOrta fruitsappen

Reserveer nu via www.bloesembar.com.