Truineer Nieuws melden?

Katrien, Steve & Davy maken vanaf nu samen je Spaanse woondroom waar

Truienaars, Limburgers, wereldburgers en met een Spaanse connectie: DS-Real Estate, het immokantoor van Steve Swysen en Davy Albert in Spanje, slaat de handen in elkaar met het het Sint-Truidense immokantoor ‘Katrien Wouters creating IMMOtions’ in Sint-Truiden. “Kwestie van de Spaanse woondromen nog beter dan voorheen en efficiënter in de juiste richting te sturen”, klinkt het in koor. “Meer en meer Belgen kopen vastgoed in Spanje. Voornamelijk de Costa Blanca en Costa Calida blijken populair. Mensen kopen dit om er zelf gebruik van te maken natuurlijk, maar ook als investering. Maar voor veel mensen is de stap om iets in het buitenland te kopen nog altijd zeer groot. Er is de taalbarrière en natuurlijk de andere regels rond immobiliën dan in België.”

Samenwerking ontstaan tussen Truineers in Spanje en in Sint-Truiden
“Het is net vanuit die optiek dat er een samenwerking is ontstaan tussen mezelf en DS-Real Estate van Steve en Davy in Spanje, twee ‘Truineers’ die tot voor drie jaar hier bij ons in de stad woonden en werkten”, vertelt Katrien Wouters. “Wij staan achter dezelfde waarden: kwaliteit, expertise en ontzorging. Wie met ons in zee stapt, kan op beide oren slapen.” Katrien, juriste van opleiding, is erkend vastgoedmakelaar in België en Steve is dit in Spanje. Beide hebben de nodige BA- en Waarborg verzekeringen. Dat garandeert de beste service.

Eerste contact verloopt vanuit Sint-Truiden bij Katrien
“Het is de bedoeling dat ik een selectie van zowel nieuwbouw en herverkoop van appartementen en villa’s op mij website aanbiedt”, aldus Katrien. “Ik zal de mensen ook op mijn kantoor ontvangen en de eerste gesprekken voeren rond hun aankoopplannen. Vervolgens breng ik ze in contact met Steve in Spanje. Eénmaal in Spanje zullen de klanten ontvangen worden door Steve en Davy en zullen ze daar kunnen rekenen op hun persoonlijke service en deskundigheid. Het is ook voor Steve en Davy natuurlijk super belangrijk dat de klanten zich in Spanje geen zorgen hoeven te maken. Wij begeleiden hen van a tot z. Dat wil zeggen dat we samen met de klanten op huizenjacht gaan en we de streek verkennen. Eenmaal er is overgegaan tot de reservatie van een woning dan zullen Steve en Davy hen begeleiden in elke stap. Advocaat, notaris, verzekeringen, meubels, noem maar op.”

Vastgoed als investering? Wij regelen het verhuurkantoor er bovenop
Voor de mensen die vastgoed willen kopen als investering zit je bij ons drietal dan ook op de juiste plaats. Katrien: “Wij kijken verder dan de verkoop. Wij kunnen onze klanten ook meteen de geschatte verhuuropbrengst bezorgen, opgemaakt door een verhuurkantoor dat actief is in de regio. Wij werken werken samen met een Nederlands koppel dat de verhuur, keyholding, schoonmaak enz. voor zijn rekening neemt. Ik zal sowieso samen met Steve en Davy elke verkoop opvolgen. Ook na de verkoop zal de klant bij mij in Sint-Truiden terecht kunnen.”

Toekomstgericht zullen Katrien, Steve en Davy infodagen organiseren in België. “Daar zullen we potentiële klanten de nodige info geven en al hun vragen beantwoorden”, besluit Katrien.

Eerste contact in Sint-Truiden
https://katrienwouters.be/
Vliegveldlaan 97A
3800 Sint-Truiden
info@katrienwouters.be
011 49 75 90

Contact Steve en Davy in Spanje
www.ds-realestate.com
Steve: +34 605269240