Truineer Nieuws melden?

Groep Quit Buggin’ met Truiense link

Ze  heten Quit Buggin’ en ze brengen Blues/Rock/Country covers, heel catchy, sfeervol en plezant. Bovendien heeft de groep een duidelijke link met Sint-Truiden.

Willem Vennekens stet de band voor

Wij zijn Quit Buggin’, ontstaan in het mooie Gelinden, waar de bewoners zeker al wel eens zullen gehoord hebben als we onze setlist oefenen. 100% Limburgs met een passie voor de muziekstiel! Wat je kan verwachten is een setlist met interessante covers uit het Blues/Rock/Country genre.

Een band die zeker de moeite waard is op jouw evenement.  Plezier op het podium en leuke, dansbare muziek verzekerd. We passen onze set aan naar de noden van de organisatie (in de mate van het mogelijke).

We bestaan uit een topzangeres Miriam die zich steeds volledig geeft op het podium, een toetsenist Younes die de betere sounds uit zijn keys tovert en daar bovenop de nummers accentueert met de mondharmonica. Op bass onze eeuwig jolige en jongste van de hoop Jelle. Wegdromen op een bedje van zalige gitaarsolo’s kan je dankzij Niels en het beest achter de drum is Willem.

Overzicht groepsleden:

  • Miriam Ostrega (47) vocals, Herk-de-Stad
  • Younes Akharroub (30)  Toetsen – Backingvocals – Mondharmonica, Dilsen-Stokkem
  • Niels De Kerpel (31) Gitarist, Tessenderlo
  • Jelle C. (23) , Bassist, Hoepertingen
  • Willem Vennekens (33): Drummer, Gelinden

 

Meer uinfo &  liedjes beluisteren via: https://vi.be/platform/QuitBuggin?fbclid=IwAR2ltwXIjE1VId7VZgE0A2_hZZhyCWFkW-PfxsbEwHV6BzKr9DZw541l8-0