Truineer Nieuws melden?

Enduro Del Verano zit erop voor Danny en André

De  Enduro del Verano zit er voor André Vossius en Danny Vandendijck op. Op de foto poseerden ze samen met Todd Kellet, winnaar van de race. Onze beide heren slaagden erin deze race uit te rijden en zich nog mooi in het middenpeleton te plaatsen.

Zondag was het wedstrijddag in Argentinie voor onze 2 piloten Andre Vossius en Danny Vandendijck. Beiden hebben hun reeks uitgereden, wat al een enorme prestatie op zich is. Andre werd 348ste van de 520 gestarte piloten (moto’s-Beta450 enduro) Danny werd 206de van de 400 gestarte piloten(quads)
Andre en Danny danken iedereen voor de support die ze van jullie mochten ontvangen en melden dat ze allebei oke zijn. Zij laten ook weten dat het een ongelooflijke belevenis was om dit mee te mogen
maken aan de andere kant van onze wereldbol.
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, crossmotor, motorfiets en tekst
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, ATV, crossmotor en tekst