Truineer Nieuws melden?

Een extra portie liefde

‘De Warmste Tafel’ zorgt voor een extra portie liefde in Sint-Truiden. Love is all around us, zeker in de Trudostad! In volle aanloop naar Valentijn komt ‘De Warmste Tafel’, het hartverwarmende concept van middenstandsvereniging Shop & The City en Horeca Sint-Truiden, met hun eindresultaat. In de kerstperiode serveerden maar liefst 15 Truiense horecazaken aangepaste menu’s t.v.v. 5 goede doelen. En wat een succes, menig Truienaren lieten hun hart spreken in de mooiste periode van het jaar. En dat deze 5 Truiense goede doelen in tijden van Valentijn extra liefde krijgen, is top!

Succes: “We zijn als Horeca Sint-Truiden enorm blij dat we dit concept op een succesvolle manier hebben kunnen realiseren. ‘De Warmste Tafel’ is een concept dat jaren geleden reeds werkte en dat we nu trachtten te creëren bij de horecazaken zelf. Het gegeven dat gezinnen, collega’s en vrienden reserveerden bij 15 Truiense horecazaken om zo samen te komen in de kerstperiode én het goede doel te steunen, is geweldig. Het doet ons dan ook deugd om te kunnen melden dat we gezamenlijk elk goed doel van de nodige goederen kunnen voorzien t.w.v. elk 1000EUR”, aldus voorzitter Horeca Sint-Truiden, Koen Francis.

Truiense Horeca: “De goede doelen werden reeds ingelicht en zijn uiteraard zeer dankbaar dat we deze steun kunnen bieden”, vertelt voorzitter middenstandsvereniging Shop & The City, Philip Bronckaerts. “We hebben bij het kiezen van de goede doelen rekening gehouden met diverse takken in onze maatschappij; gaande van de pediatrie afdeling Sint-Trudo ziekenhuis tot algemeen welzijn en dierenhulp. Dit maakt het project ‘De Warmste Tafel’ des te mooier, dat we op verscheidene projecten indirect hebben kunnen meewerken en ondersteunen. We zijn de 15 prachtige horecazaken dan ook enorm dankbaar met hun deelname, maar zeker ook de talrijke Truienaren die op deze hartverwarmende manier ook horecazaken hebben leren kennen. Het is dus echt wel een win-win project geweest voor alle partijen”, concludeert Philip Bronckaerts.

Valentijn: “Dit resultaat samen met alle valentijnsacties die de Truiense Horeca, Handel en Markt aan het organiseren zijn, creëert een extra portie liefde deze maand in Sint-Truiden”, vertelt een fiere schepen van Middenstand, Hilde Vautmans. “We blijven als middenstand volop inzetten om van Sint-Truiden dé shopping – en horecastad te maken waar steden hun mosterd komen halen door alle leuke en succesvolle projecten dat we samen op poten zetten. Op naar de leuke voorjaarsprojecten!”, aldus eerste schepen Hilde Vautmans.