Truineer Nieuws melden?

Drukke periode voor dj-docent Kim Mathijs

Kim Mathijs, o.m. dj-docent op vaste basis voor Tomorrowland Academy in Antwerpen, kijkt uit naar nieuwe talenten, en zeker ook hier. En of en hij een bezige bij is.

© FB Kim Mathijs
Even een korte update over mijn bezigheden als dj-docent.
    • Tegenwoordig ben ik dj-docent op vaste basis voor Tomorrowland Academy in Antwerpen en Deeltijds Kunstonderwijs Pentagoon Academies in Tongeren. Daarnaast geef ik op freelance basis dj-workshops. In het verleden voor Dj-Mania, Formaat en vele andere organisaties. Dit voorjaar volgt onder meer een masterclass voor DKO Brasschaat/Schoten en voor het tweede jaar coaching voor de finalisten van Talent on Stage | Dj’s (15-25j) ism. CC De Bogaard en JH Expo in Sint-Truiden.
  • Het doet me enorm plezier om coaching/dj-lessen te geven aan zowel jonge dj-talenten als volwassenen. De kers op de taart is die talenten zichzelf te zien ontplooien en podiumkansen krijgen. Heerlijk om hun evolutie mee te maken vanop de eerste rij. Interesse in dj-lessen, workshops of dj-coaching? Stuur me gerust even een bericht.
Kim Mathijs