Truineer Nieuws melden?

Droneport koppelt culinaire aan een magische droneshow

Met 125 gesynchroniseerde lichtgevende drones tovert Cuisine Droneport zaterdag 9 maart de nachthemel om tot een schitterend schouwspel van licht en kleur. Of hoe innovatieve techniek wordt gekoppeld aan culinair genot.

Verlicht je zaterdagavond met een magische droneshow! Op zaterdag 9 maart transformeert Droneport in een betoverende locatie waar culinaire kunst en technologische innovatie elkaar ontmoeten.
We beginnen de avond met een exclusief 5-gangen diner, zorgvuldig samengesteld door onze nieuwe chef-kok, Giel Kreemers.👨🏼‍🍳
Elke gang is een kunstwerk op zich, ontworpen om je smaakpapillen te verrassen en je hart te veroveren.
Zodra de schemering valt, wordt de hemel ons canvas. Kijk omhoog en ervaar de wonderen van een spectaculaire Drone Light Show. Met 125 gesynchroniseerde lichtgevende drones toveren we de nachthemel om tot een schitterend schouwspel van licht en kleur. Deze unieke combinatie van een heerlijk diner en een adembenemende lichtshow belooft een onvergetelijke avond te worden.✨ Perfect voor een bijzonder uitje met vrienden, familie, klanten of partners.
Plaatsen zijn beperkt, dus mis deze kans niet.
Voor meer informatie en om je plek te reserveren ✈️ https://bit.ly/3UGkGQO.