Truineer Nieuws melden?

De Blauwe Vogel wint prijs tijdens Dubai Travel Awards en is officieel “best agency of Europe”

Familiebedrijf De Blauwe Vogel heeft in Dubai tijdens de Dubai Travel Awards de prijs gewonnen van “best agency of Europe” en daar mogen ze best fier op zijn: “Samen laten we zien, dat een traditierijk familiebedrijf nog altijd kan winnen tegen grote multinationals. De competitie was niet mals tussen al die zwaargewichten, wat de overwinning nog specialer maakt”, klinkt het trots bij Trudo Carlier. “We willen dan ook heel graag in de eerste plaats onze klanten bedanken die het mogelijk maakten deze felbegeerde prijs binnen te halen.” Team Truineer wenst hen alvast een dikke proficiat met deze mooie prijs!

 

In het prestigieuze Armani hotel in de Burj Khalifa, nog altijd het hoogste gebouw ter wereld vonden de bekende “Dubai Travel Awards“ plaats. Het Blauwe Vogel – team won de categorie “best agency of Europe”. Op de foto herken je Trudo & Julian Carlier, Stefaan (De Blauwe Vogel-Dubai-manager), de chef kok van het top restaurant, alsook de Armani hotelmanager. Wil je graag naar Dubai? Dat kan al vanaf 999 EUR, alle informatie via deze link.