Truineer Nieuws melden?

Claes & Zonen krijgt na 33 jaar vernieuwde showroom

De showroom voor nieuwe personenwagens van Claes & Zonen in Sint-Truiden ondergaat momenteel een transformatie. “Na 33 jaar was het tijd om ook de showroom aan te pakken. Tussentijds werd het plafond wel al eens vervangen na een Soirée van het Nieuwscafé”, lacht Johnny Claes. “Het is de bedoeling om bezoekers te ontvangen in een modernere, comfortabelere en gastvrijere setting zodat bezoekers op een ontspannen en ongedwongen manier kunnen kennismaken met het volledige gamma wagens dat Claes & Zonen te bieden heeft.”

“Dat er sedert maandag hard gewerkt wordt aan die nieuwe showroom, betekent niet de service in tussentijd minder vlot zal verlopen. Daarvoor hebben we niets aan het toeval over gelaten en meteen werk gemaakt van oplossingen in de verkoop en naverkoop”, klinkt het.

Verkoop
De showroom van de personenwagens wordt tijdelijk verplaatst naar de showroom van onze Certified tweedehandswagens. Onze sales advisors helpen u graag verder, bij voorkeur op afspraak.

 

 

 

 

 

 

Naverkoop
Voor werkplaatsafspraken en het afhalen van wisselstukken kan men zich wel nog steeds aanmelden aan de huidige showroom. Aanmelden in de “Claes pop-up box”. De wagen afhalen kan tot 17u30.