Truineer Nieuws melden?

Aftellen naar het eeuwfeest van STVV

Nog 10 keer slapen. Dan vieren we tegen Westerlo 100 jaar STVV. Op naar een vol Stayen.

Tickets kan je  https://stvv.roboticket.com/?fbclid=IwAR0c60fmYJt1B0E2EXKkSi2gIm_hRrAKH24acVxmxgA-K41XHWQeppdh0bQ bestellen

 

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen en , met de tekst JIVV STVV- WESTERLO Zaterdag 24 februari 100 JAAR STVV EEN RAS APART, Nutroma Verzekeringer ST-TRUIDEN Stày Rሆንም MOLS MOLS

Het zwaartepunt van de feestelijkheden ligt op 24 februari. Onder de noemer ‘voetbal is religie’ viert het Truiense legioen dan één eeuw STVV. “Op die dag zijn alle supporters al vanaf 14u30 welkom voor een opwarmingsdrink in de Minderbroederskerk. Van daaruit trekt om 16u een geel-blauwe mars richting Stayen. In het stadion pakken we een kwartier voor de aftrap uit met een onvergetelijke show, die uitgetekend werd in samenwerking met supporter Bart Fagard en onze sfeergroep. Het wordt geen doorsnee lichtshow met typische Tomorrowlandbeats ertussen, maar een ceremonie die onze identiteit weerspiegelt. Na afloop van STVV – Westerlo viert de hele STVV-familie tot in de late uurtjes in de Rvue. Daar pakken we uit met een line-up met verschillende Haspengouwse DJ’s”, vertelt Bert Stas.

De Kanaries vinden het belangrijk dat de verschillende generaties STVV-supporters die avond aanwezig zijn. Daarom krijgen de Truiense kinderen jonger dan 12 jaar gratis toegang tot de Oost-tribune. Ook sportclubs, scholen, bedrijven, … uit Sint-Truiden genieten van een voordeeltarief.

Legends Game & Gala Night

Ook na de verjaardagswedstrijd is STVV nog niet uitgefeest. Traditioneel sluiten de Kanaries de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen – op 17 maart tegen Club Brugge – af met een themafeest in de Rvue.

Een week later is de Gala Night de kers op de taart: “Op vrijdag 22 maart – in de week tussen het einde van de reguliere competitie en de start van de playoffs – is het woord aan onze oud-spelers. Die avond nemen twee teams met vroegere STVV-coryfeeën het tegen elkaar op tijdens de Legends Game op Stayen,” vertelt commercieel directeur Stan Niesen. “Na deze exhibitiewedstrijd schuiven we de benen onder tafel: tijdens de Gala Night combineren we een historische talkshow met een dinner & dance.”

Bron: STVV