Truineer Nieuws melden?

Yontec Après-ski gaat door op zondag 29 december

Gisteren organiseerde de organisatie van de Yontec Après-ski hun evaluatiemoment in Café du Soleil aan Stayen. “Samen met de 20 verenigingen en de stad Sint-Truiden hebben we een zinvol evaluatiedocument opgesteld dat we gebruiken in voorbereiding naar volgende editie. Ook de datum werd vastgelegd. In overleg met de Stad Sint-Truiden, de verenigingen en de organisatie werd gekozen voor zondag 29 december van 16 uur tot 00.30 uur.” Een zoektocht naar nieuwe verenigingen gaat dit jaar niet nodig zijn: “Alle verenigingen bevestigden hun deelname opnieuw. Verenigingen die toch geïnteresseerd zijn mogen zich melden bij de organisatie en komen zo op de wachtlijst.”

© Belgium Media - Kevin Vanhees

Après-ski en zondagen of tweede kerstdag?
Schepen van evenementen Hilde Vautmans: “Het concept is destijds gelanceerd op de zondag tussen kerstmis en nieuwjaar. Maar als kerstavond op een zaterdag of zondag valt, is dat niet mogelijk. In die jaren verschuift het naar een weekdag tussen kerstmis en nieuwjaar. Wij zijn als stad dankbaar dat de verenigingen opnieuw meedoen en danken hen voor hun engagement, ook voor de nieuwe editie.”

De deelnemende verenigingen
De verenigingen die deelnemen: KVV Zepperen-Brustem (stand 1), Vrouw en maatschappij (stand 2), Sint-Truidense Zwemclub (stand 3), de Sint-Truidense Hondenschool (stand 4), Chiro Wilduraantjes (stand 5), Sint-Truidense Reddingsclub (stand 6), Real Yappa (stand 7), Fortuna Sint-Truiden (stand 8), JCI Haspengouw (stand 9), Neptunus Divers (stand 10), Tafeltennisclub Sint-Truiden (stand 11), Dierenasiel Sint-Truiden (stand 12), VK Bautershoven (stand 13), CV De Binke (stand 14), Femina Habac (15), Velm Spiegelt (stand 16), Scouts Velm (stand 16), Velm VV (stand 16), Stam Velm (stand 17), Oudleiding Chirojongens RVM Sint-Marten (stand 18), Leopold Tennisclub (stand 19),  ALL4DOGS (stand 20).