Truineer Nieuws melden?

Winkeluitbater opgepakt na schietpartij

In de Stapelstraat, hoek Galerij Strijd is een schermutseling uitgedraaid op een schietparyij. Gelukkig geraakte niemand gewond. De uitbater van de daar nog niet zo lang geleden geopende supermarkt is wel opgepakt.

Het incident vond vrijdagavond plaats rond 19.30 uur in/aan de supermarkt. Om nog een te onderzoeken reden kwam het daar tot een vechtpartij tussen jongeren. Plots haalde ééntje een wapen boven en begon te schieten. Daarna sloeg de bende op de vlucht. Van hen is nog niemand opgepakt. Wie, wat, hoe maakt nu voorwerp uit van een onderzoek. De eigenaar van de nachtwinkel, een 52–jarige man is alvast opgepakt. Zijn rol in het gebeuren maakt voorwerp uit van onderzoek. Getuigen worden verhoord, en een wapendeskundige is aangesteld omdat in straat kogelhulzen werden gevonden.

 

Geen beschrijving beschikbaar.

Foto Mathias De Bruycker