Truineer Nieuws melden?

Werken Diesterstraat hervatten maandag

Op maandag 8 januari 2024 zal aannemer Lummense wegenbouw starten met de uitvoering van de wegeniswerken FASE 2 en 3: de Diesterstraat, het deel tussen de Kazernevest tot en met het kruispunt van het Sint-Gangulfusplein met de Diesterstraat.

Heraanleg Diesterstraat: start fase 2 en 3

Samen met de werken aan Diesterstraat FASE 2 en 3 zal aannemer Liema vanaf woensdag 10 januari 2024 de werken van de Fietsring fase 1 opstarten, nl. de fietsoversteekplaats van de Diesterstraat. De werkzone bevindt zich ter hoogte van de Kazernevest/de toegang naar het stadspark. Deze werken zullen gelijktijdig met de onderhoudswerken voor de heraanleg van de Diesterstraat beëindigd zijn.

Alle data zijn onder voorbehoud van gunstige weers- en werkomstandigheden.

Op de hoogte blijven?

We publiceren regelmatig updates op Werven in Sint-Truiden. Of blijf op de hoogte via de nieuwsberichten op onze website, stadsapp of sociale media.