Truineer Nieuws melden?

VIKTOR hoofdact van 2de Velms Bloesemfeest van Velmse verenigingen

De dag voor de officiële opening van de BelOrta Bloesembar organiseren de Velmse verenigingen (Scouts Velm, Velm VV en Velm Spiegelt) op zaterdag 30 maart de tweede editie van het Velms Bloesemfeest van 20 uur tot 2 uur. “Vorig jaar waren we drie weken voor aanvang uitverkocht, het was een onverhoopt succes”, aldus de drie verenigingen in koor. “We zijn de organisatie van de BelOrta Bloesembar dankbaar dat we met ons drieën deze leuke avant-première opnieuw kunnen organiseren. Naast lokale helden DJ Monoceros en Frank Mellemans kunnen we trots Viktor Verhulst aankondigen. Hij zal er zijn om 23 uur. Nieuw is ook de ‘dinner & dance-formule’ waarbij van 18 uur tot 20 uur de BBQ, de dranken en het ticket inbegrepen zijn voor 60 EUR. De online ticketverkoop start nu woensdag om 18 uur.”

© VIKTOR

Viktor Verhulst gaat solo verder zonder Kobe Ilsen
Kobe en Viktor draaiden vorig jaar nog samen op Tomorrowland. Vanaf januari gaat Viktor solo verder. “In één jaar tijd deden Kobe en ik meer dan 110 shows. Dat is om de drie dagen een show en dus een extra job die erbij komt”, vertelt Viktor (29). Een job te veel voor Kobe. “Het is spijtig, uiteraard, maar ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen. De sympathieke Viktor zien we nu ook in de mooie reeks “De Expeditie – Groenland op Play4 en in de Verhulstjes waar hij genomineerd was voor ‘Beste Programma’ voor een Kastaar.

Velm VV telt meer dan 170 jeugdspelers
“Voor Velm VV zullen de inkomsten gebruikt worden ter versterking van de jeugdwerking: “We tellen ondertussen meer dan 170 jeugdspelers, zijn echt geboost sinds de aanleg van het kunstgrasveld. We zullen reclame maken voor onze recruteringsdagen”, zegt voorzitter Raf Herbots.

Scouts Velm spaart voor uitbreiding keuken
“Aangezien ons ledenaantal blijft uitbreiden is koken tijdens activiteiten niet meer zo evident. Daarom willen we graag sparen voor een industriële keuken die makkelijker in gebruik is. Daarnaast zou deze inkomst ook een goede bijdrage kunnen hebben voor onze zomerkampen de volgende jaren. Aangezien de huur van kampweides in de Ardennen elk jaar duurder wordt”, klinkt het hoopvol bij Inte Lelièvre.

Spiegeltent Velm stelt programma voor
“We zullen op 31 maart ons programma finaal kunnen voorstellen en de eerste tickets kunnen dan ook gereserveerd worden. De kosten zijn met de index opnieuw gestegen in de voorbereidingen waardoor alle beetjes helpen aan onze organisatie”, aldus David Vandervelpen van de organisatie van de Spiegeltent in Velm.

Praktisch:
Tickets vanaf nu woensdag via deze link en kosten in VVK 12 EUR en 17 EUR aan de kassa (zolang de voorraad strekt).
Link naar het Facebook-evenement.