Truineer Nieuws melden?

Vandaag in Bevingen: Sneeuwpret en Après-ski met Frank Mellemans

De eerste bezoekers zijn gearriveerd in Bevingen (adres – Straeten in Bevingen – inrijden aan Nelis Construct op de N80 Sint-Truiden – Gingelom naar links). Voor het eerst sinds heel lang viel er heel veel sneeuw uit de lucht. 10 tot 15cm is er uitgevallen in regio Haspengouw. “Dat vraagt om sleepret en een feestje”, aldus de organisatie van de Bloesembar, die binnenkort in Velm weer opgebouwd wordt. “Het idee werd ons toegestuurd door het team van Verrassend Positifief vzw, en na wat rondrijden en op basis van handige tips op Truineer.be bleek de Cicindriavallei de uitgelezen plek voor veel sleeplezier. En voor de mama’s en papa’s zijn we goed voorzien van een echte Après-ski bar met DJ Frank Mellemans. We moeten bovendien profiteren en het op zaterdag doen, want de dooi zet zich morgen in.”

Stad Sint-Truiden enthousiast
Schepen van evenementen Hilde Vautmans juicht het initiatief toe: “Uitzonderlijk veel sneeuw die zeker tot en met vanavond blijft liggen. Super leuk initiatief dat we met veel plezier ondersteunen.”

DJ Frank Mellemans brengt Après-ski sfeer
Frank Mellemans was ook één van de helden van de Après-ski op de Grote Markt. “Normaal moest ik draaien in Hasselt op de Spor voor de match van Hasselt maar die match is afgelast. Super veel zin dus in een leuke set!”

Praktische informatie
Het “Sneeuwpret & Après-ski”-initiatief gaat door tot 21 uur vanavond.
DJ Frank Mellemans van 15 uur tot 21 uur
Locatie: Straeten in Sint-Truiden (Bevingen) aan de picnickbanken, parkeren kan in Straeten, centrum Bevingen of de Kapelstraat. N80 naar Gingelom en in Bevingen net voor Nelis Construct naar links, de straat ‘Straeten” in.
Toiletten: Toi toi is tot uw dienst.
De Après-ski bar is doorlopend geopend met warme worstebroodjes, frisse pintjes & jeneverbar.
Gratis toegang tot hellingen van het wachtbekken en de vallei (uiteraard), breng uw slee mee.