Truineer Nieuws melden?

Ticketverkoop 2de Velms Bloesemfeest met VIKTOR start morgen om 18 uur

Gisteren werd het programma bekend gemaakt van het tweede Velms Bloesemfeest. “We krijgen heel wat vragen over de tickets, maar verwijzen iedereen door naar de start morgen woensdag om 18 uur”, klinkt het in koor bij Scouts Velm, Velm VV en Velm Spiegelt. “We tellen af naar de tweede editie, vorige editie was een groot succes en waren we drie weken op voorhand al uitverkocht. Nieuw is ook de ‘dinner & dance-formule’ waarbij van 18 uur tot 20 uur de BBQ, de dranken en het ticket inbegrepen zijn voor 60 EUR.”

© Tony Tachelet

Velm VV telt meer dan 170 jeugdspelers
“Voor Velm VV zullen de inkomsten gebruikt worden ter versterking van de jeugdwerking: “We tellen ondertussen meer dan 170 jeugdspelers, zijn echt geboost sinds de aanleg van het kunstgrasveld. We zullen reclame maken voor onze recruteringsdagen”, zegt voorzitter Raf Herbots.

Scouts Velm spaart voor uitbreiding keuken
“Aangezien ons ledenaantal blijft uitbreiden is koken tijdens activiteiten niet meer zo evident. Daarom willen we graag sparen voor een industriële keuken die makkelijker in gebruik is. Daarnaast zou deze inkomst ook een goede bijdrage kunnen hebben voor onze zomerkampen de volgende jaren. Aangezien de huur van kampweides in de Ardennen elk jaar duurder wordt”, klinkt het hoopvol bij Inte Lelièvre.

Spiegeltent Velm stelt programma voor
“We zullen op 31 maart ons programma finaal kunnen voorstellen en de eerste tickets kunnen dan ook gereserveerd worden. De kosten zijn met de index opnieuw gestegen in de voorbereidingen waardoor alle beetjes helpen aan onze organisatie”, aldus David Vandervelpen van de organisatie van de Spiegeltent in Velm.

Praktisch:
Tickets vanaf morgen via deze link te verkrijgen en kosten in voorverkoop 12 EUR en 17 EUR aan de kassa (zolang de voorraad strekt).
Link naar het Facebook-evenement.