Truineer Nieuws melden?

’t Kelshof zoekt uitbater

De provincie zoekt een uitbater voor ’t Kelshof Nieuwenhoven.

Uitbater cafetaria ’t Kelshof Nieuwenhoven gezocht!

donderdag, 21 december 2023

Provinciaal Domein Nieuwenhoven is het grootste openbaar bos in Haspengouw (160 ha). In 2024 staat de herwaardering van het Provinciaal Domein Nieuwenhoven op de agenda met de bouw van een nieuw ecologisch, duurzaam en integraal toegankelijk bezoekerscentrum en de opwaardering van het kerngebied.

De provincie Limburg is op zoek naar een uitbater voor de brasserie ’t Kelshof Nieuwenhoven, gelegen op het provinciaal domein, vanaf 1 mei 2024.

Deze mooie brasserie bevindt zich in een bos met een zeer diverse fauna en flora, waarvan de wortels teruggaan tot de 10de eeuw na Christus. Fietsers en wandelaars genieten hier van lekker ijs, warme wafels, pannenkoeken en koude en warme gerechten. De kinderen kunnen zich uitleven in de aangrenzende speeltuin. Provinciaal Domein Nieuwenhoven is een plaats om te genieten, te beleven en tot rust te komen!

Procedure

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen uiterlijk tot 1 februari 2024 door een aangetekende brief te sturen naar provincie Limburg – Griffie, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt of een e-mail te sturen naar griffie@limburg.be. In dit laatste geval ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aansluitend zenden we de biedings- en boordelingsvoorwaarden toe en nodigen we de kandidaten uit voor een vrijwillig plaatsbezoek met een rondleiding en toelichting.

De biedingen worden geopend op 8 maart 2024 om 11 uur conform de biedings- en beoordelingsvoorwaarden.

De uiteindelijke keuze van de kandidaat-concessionaris zal gebeuren op basis van de totaliteit van de beoordelingscriteria, waarop minstens de helft van de punten moet behaald worden. Deze criteria kun je ook terugvinden in het dossier met biedings- en beoordelingsvoorwaarden.

De grote dag? 8 maart 2024, want dan openen we alle biedingen. Meer info: https://www.limburg.be/…/Uitbater-cafetaria-t-Kelshof…