Truineer Nieuws melden?

STVV century quiz op 15 maart

Heeft STVV geen geheimen meer voor jou? Schrijf je dan snel in om mee te kwissen.

Heeft de club STVV geen geheimen voor jou?
Schrijf dan in voor de grote STVV-quiz van het jubileumjaar 2024.    Ben jij een quizzer of een supporter in hart en nieren?  Heb jij nog op de platen van de tribune geboenkt of een frisco gegeten op de zittribune?  Of ben je meer op de hoogte van de recente exploten van onze Kanaries?
Kom op 15 maart vanaf 20u00 je kennis testen op de STVV Century Quiz in ’t Veilinghuis aan de Tongerseteenweg te Sint-Truiden.  Vorm met 4 maten een team en schrijf je meteen per mail in via supportersverbondstvv@skynet.be .  Vermeld naast de naam van je quizteam ook de naam van de kapitein met emailadres en GSM-nummer.  Voor de deelnemers is er uiteraard een mooie en verrassende prijzenpot voorzien.  Zorg dat je erbij bent!
Deze quiz wordt door het supportersverbond georganiseerd ten voordele van STVV Youth en de sfeeracties op Stayen.
Datum: 15 maart 2024 – 20u00
Locatie: ’t Veilinghuis, Tongerse Steenweg 150, 3800 Sint-Truiden
Teams: 4 personen
Inschrijven: supporterverbondstvv@skynet.be 
T.v.v; : STVV Youth en sfeeracties in het stadion