Truineer Nieuws melden?

Sneeuwpret & Après-ski op zaterdag in de Cicindriavallei

Voor het eerst sinds heel lang viel er heel veel sneeuw uit de lucht. 10 tot 15cm is er uitgevallen in regio Haspengouw. “Dat vraagt om sleepret en een feestje”, aldus de organisatie van de Bloesembar, die binnenkort in Velm weer opgebouwd wordt. “Het idee werd ons toegestuurd door het team van Verrassend Positifief vzw, en na wat rondrijden en op basis van handige tips op Truineer.be bleek de Cicindriavallei de uitgelezen plek voor veel sleeplezier. En voor de mama’s en papa’s voorzien we een echte Après-ski bar met DJ Frank Mellemans. We moeten bovendien profiteren en het op zaterdag doen, want de dooi zet zich in op zondag.”

© Truineer

Stad Sint-Truiden enthousiast
Schepen van evenementen Hilde Vautmans juicht het initiatief toe: “Uitzonderlijk veel sneeuw die zeker tot en met zaterdagavond blijft liggen. Super leuk initiatief dat we met veel plezier ondersteunen.”

DJ Frank Mellemans brengt Après-ski sfeer
Frank Mellemans was ook één van de helden van de Après-ski op de Grote Markt. “Normaal moest ik draaien in Hasselt op de Spor voor de match van Hasselt maar die match is afgelast. Super veel zin dus in een leuke set!”

Praktische informatie
Het “Sneeuwpret & Après-ski”-initiatief gaat door op zaterdag 20 januari van 11 uur tot 21 uur
DJ Frank Mellemans van 15 uur tot 21 uur
Locatie: Straeten in Sint-Truiden (Bevingen) aan de picnickbanken, parkeren kan in Straeten, centrum Bevingen of de Kapelstraat.
Toiletten: Toi toi is tot uw dienst.
De Après-ski bar is doorlopend geopend met warme worstebroodjes, frisse pintjes & jeneverbar.
Gratis toegang tot hellingen van het wachtbekken en de vallei (uiteraard), breng uw slee mee.