Truineer Nieuws melden?

Popkoor Vocal4’s klaar om op expeditie te vertrekken.

Op zaterdag en zondag 20 en 21 januari stelt Popkoor Vocal4’s haar volgende eigen productie “Expeditie Sterrenstof” voor. Deze voorstellingen waren in enkele weken uitverkocht. Voor de vele liefhebbers die geen ticket konden krijgen heeft het koor nu een oplossing.

“De laatste repetities zijn intensief maar verlopen heel vlot” stelt dirigent Dirk-Jan Kerris. “De leden van ons koor zijn er helemaal klaar voor” beaamt ook voorzitter Jo Poelmans. Met de medewerking van kinderkoor MoosAmuze, acteurs Hendrik Briers, Didier Bessemans en Gunter Reniers, in een regie van Jeroen Jean en met hun eigen 4-koppige Live Band belooft het weer een fantastisch muzikaal verhaal te worden. Dat het koor een goede reputatie heeft opgebouwd in hun 15-jarig bestaan bewijst de kaartverkoop. In een mum van tijd waren beide voorstellingen uitverkocht. 

Omdat het popkoor de vele liefhebbers die geen kaartje konden bemachtigen toch tegemoet wil komen, heeft het bestuur beslist om hun generale repetitie toegankelijk te maken voor publiek. Deze extra voorstelling vindt plaats op vrijdag 19 januari 2024 in Cultureel Centrum De Bogaard te Sint-Truiden, en begint om 20u15. Voor deze opvoering kan je tickets reserveren op hun website popkoorvocal4s.be. De tickets kosten 10 euro (tot 12 jaar 5 euro) en kunnen de avond zelf betaald  en afgehaald worden aan de kassa vanaf 19u30. Opgelet het betreft niet genummerde plaatsen, op tijd zijn is dus de boodschap.