Truineer Nieuws melden?

Panderosa te koop

De vastgoedsite Zimmo.be meldt de verkoop van de Panderosa op de Hasseltsesteenweg in Melveren. Vraagprijs is 950.000 euro

Meer info via: https://www.zimmo.be/nl/sint-truiden-3800/te-koop/bedrijfsvastgoed/KKWI1/

 

Dit gekend handelspand Panderosa met bovenliggend appartement en ruime parking is gelegen kort bij de Basiliek van Kortenbos.
Het horecacomplex is landelijk gelegen vlakbij een uitgebreide groene zone, met mooie wandel- en fietsroutes. Werkelijk een ideale ligging.
De uitbating is vlot bereikbaar via de N80 Sint-Truiden Hasselt.
De horecazaak biedt enorme opportuniteiten en is instapklaar om de uitbating verder te voeren. Dankzij de 3 enorme feestzalen kunnen volgende activiteiten verdergezet of georganiseerd worden : dansavonden, communies, trouwfeesten enz… Daarnaast is er ook nog een brasserie met buitenterras, een bar en een snookerzaal en sanitair blok (M/V). De professionele keuken is volledig ingericht.
Door de indeling en de aanwezige faciliteiten is ook een uitbating als B&B mogelijk. Het materiëel van restaurant, feestzaal en uitbating is niet inbegrepen in de vraagprijs, maar kan uiteraard overgenomen worden.
Een polyvalent handelshuis dus met heel veel troeven voor de rasechte ondernemer ! En als extraatje : voldoende GRATIS parking voor het tevreden en trouwe cliënteel. Deze ruime parking is een groot bouwperceel en kan eventueel worden verkaveld in één of meerdere bouwpercelen.

Bron: Zimmo.be