Truineer Nieuws melden?

Klinken op 100 jaar met de STVV-gin

 Kanaries doen met hun STVV-Gin een één-tweetje met Brouwerij & Distilleerderij Wilderen.

Geel-blauw brengt de STVV-gin uit in samenwerking met de buren van Brouwerij & Distilleerderij Wilderen. Het gaat om een limited edition, waarvan er exact 1.000 flessen beschikbaar zijn

 

Voor deze speciale gelegenheid steken we uitzonderlijk onze Double You Gin in een speciaal design. Deze gin is de enige wereldwijd die ooit bekroond werd met de Diamond Award van het International Taste Institute. Het is de allereerste keer dat ons paradepaardje een ander jasje krijgt” zo legt Mike Janssen (Brouwerij Wilderen) uit. “Zo kan je samen met vrienden klinken op Voetbal, Volk, Vuur en Vriendschap.”

 

Gin & Gent

De fles straalt niet alleen de 100-jarige geschiedenis van de Kanaries uit, aan elke fles zijn ook twee accijnszegels bevestigd. Deze geven je recht op een rondleiding voor twee personen en een consumptie bij Brouwerij Wilderen. “De STVV-gin is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Fanshop. Als je minstens 6 flessen bestelt, leveren we ook aan huis. De snelle beslissers genieten van de lanceringsactie: wie zijn fles(sen) voor 30 januari 2024 bestelt, krijgt een vrijkaart voor STVV – AA Gent erbij”, legt Stan Niesen uit (commercieel directeur STVV). 

 

Veiling ten voordele van jeugdwerking

De flessen zijn stuk voor stuk genummerd. Drie symbolische flessen worden vanaf begin februari geveild. “Het gaat om de nummers 1, 100 (een verwijzing naar het jubileum), 373 (het stamnummer van STVV) en de flessen 19 en 24 (samen ons oprichtingsjaar)”, weet Stan. “Deze worden geveild ten voordele van de jeugdwerking van STVV. De veiling start begin februari en loopt tot aan de aftrap van de verjaardagswedstrijd tegen Westerlo, op 24 februari om 18u15.”

video