Truineer Nieuws melden?

Jumbo Sint-Truiden viert eenjarig bestaan met 1 minuut gratis winkelen

Jumbo Sint-Truiden bestaat één jaar en laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan. “We organiseren zoals bij het vrt programma ‘Iedereen Beroemd’ 1 minuut gratis winkelen. We zijn trots op ons éénjarig bestaan, bij Jumbo Sint-Truiden staat de klant altijd centraal. Onze toewijding aan een persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat elke winkelervaring uniek en klantgericht is. We zijn dankbaar voor de steun die we van onze gewaardeerde klanten hebben ontvangen en willen hen van harte bedanken voor hun vertrouwen in ons”, vertellen zaakvoerders en eigenaars Helena Giets & Jean-Jacques Schols.

 

© Belgium Media - Kevin Vanhees

Prijs-kwaliteitsverhouding uniek bij Jumbo Sint-Truiden
“Een aspect dat Jumbo Sint-Truiden onderscheidt, is onze ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. We begrijpen dat waar voor je geld essentieel is, en we blijven vastberaden om hoogwaardige producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Dit is een belofte die we blijven waarmaken, want tevreden klanten zijn de drijvende kracht achter ons succes. Een trotse mijlpaal die we willen delen, is de aanwezigheid van de grootste versafdeling in Sint-Truiden. Onze vers-toog strekt zich uit over maar liefst 25 meter en biedt een overvloed aan heerlijke opties, van bereide maaltijden tot tapas en charcuterie. Bij Jumbo Sint-Truiden geloven we in de kracht van verse en smaakvolle producten”, vertelt winkelverantwoordelijke en Teamleider Vers: Ginny Den Dooven.

“Terwijl we terugkijken op het afgelopen jaar, kijken we ook vol enthousiasme uit naar de toekomst. We blijven onze focus leggen op versheid en prijsbewust zijn, omdat dit de fundamenten zijn waarop Jumbo Sint-Truiden is gebouwd. In de komende jaren streven we naar verdere uitbreidingen, investeringen en projecten om onze gewaardeerde klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”, voegt Jean-Jacques toe.

Gratis 1 minuut winkelen
“Wie graag wil meedoen aan de 1 minuut gratis winkelen actie, mag zich inschrijven via deze link voor maandag 15 januari. Wij verloten de winnaar op woensdag 17 januari en op zaterdag 20 januari mag de winnaar zich in één minuut komen rijk winkelen.”

“Namens het hele team van Jumbo Sint-Truiden willen we onze oprechte dankbaarheid uiten aan alle klanten die hebben bijgedragen aan ons succes. We kijken ernaar uit om samen met u de volgende jaren te vieren en te groeien. Proost op een jaar vol heerlijke momenten en op vele meer in de toekomst”, klinkt het trots.

Volg hen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten en promoties.

Doe hier mee via deze link.