Truineer Nieuws melden?

Iglo (tijdelijk) gesloten na inbraak met veel schade

Bar’deaux heeft zijn iglo op het Sint-Martenplein tijdelijk gesloten na een inbraak, met heel veel schade als gevolg. Intussen is de mogelijke dader gevat.

Helaas zijn we zaterdagnacht slachttoffer geworden van een inbraak in onze iglo… Nadat het niet lukte om de deur te forceren met een koevoet werd de doek open gesneden en haalde ze zo de iglo leeg… Dankzij een oplettende buur en klant (waarvoor enorme dank ❤️), kon de politie snel iemand oppakken en konden we 10% van onze spullen recupereren.

Naast heel wat financiële schade zijn we ook gewoon gedegouteerd… We werken elke dag keihard om iedereen te verrassen met iets nieuws, om elke dag de beste service te geven en om vernieuwend te zijn. Maar als je zoiets laf mee maakt zakt de moed in de schoenen. En dan hopen we nog dat de verzekering tussen komt..

Achja, heads up zeker. We zijn vandaag terug open en hopen op positief nieuws vd politie omtrent de overige nog niet opgepakte persoon en we hopen op positief nieuws van de verzekering.

De iglo blijft voor onbepaalde tijd gesloten. Eerst alles laten bezinken, herstellen en alles nieuw kopen…

Vanwege Bar’deaux