Truineer Nieuws melden?

Gekkenhuis in het Ziekenhuis

Het NST serveert in februari ‘Gekkenhuis in het Ziekenhuis’ op de planken van De Kajaan.

Kan een afbeelding zijn van 9 mensen en de tekst 'WAZEITJE GEKKENHUIS IN HeT ZIEKENHUIS 20 JAAR OP FEBRUARI OM 20U FEBRUARI OM 14U30 !!NIEUW! VOORVERKOOP OP 16 DECEMBER DE KAJAAN ToT Reserveren vanaf AUTEUR WILMA RENES- LEERTOUWER REGISSEUR:JEROENJEAN GEKKENHUIS ZIEKENHUIS december ONLINE scan .NSTTONEEL Telefonisch ENKEL Het NIET genummerde op 0486/ gezellig aan 17 FEBRUARI OM 20U EN OP FEBRUARI OM 14U30 terug leegster Emma, verwijfde Koenen verpleegster Bep moeten Parochiezaal" De Kajaan", Grevensmolenweg Prijs kaarten: euro, inbegrepen. Zaal geopend vanaf CAST: Bruno Beckers Debbie Christiaens Martien Dehairs, Liesbeth Eyben, Jurgen Reniers,Jolan Renson, Masset, Herck, Carine Vangeel, Chantal andenbosch Nieuw-Sint-truiden voorstelling voorstelling. deze helpen. verwarde ebt een dolgekke'