Truineer Nieuws melden?

De Roxy brengt ‘parel’ van een gastvoorstelling naar onze stad

Koen Crucke zakt dankzij De Roxy af naar de fruitstad op 30 en 31 januari ‘24.  Hij is in CC De Bogaard te zien in de komische voorstelling ‘Florence Foster Jenkins’, het waargebeurde en ontroerende verhaal over een zangeres die niet kan zingen.

Gunter Reniers van Theater De Roxy zag de voorstelling in Antwerpen en besliste onmiddellijk om ze ook naar St-Truiden te halen. Gunter: “Al een aantal jaren organiseert De Roxy ook gastvoorstellingen.  Dat doen we zowel in onze eigen zaal als in CC De Bogaard.  Dat hangt af van het soort voorstelling, de kostprijs, … e.d. ‘Florence’ is een echte parel.  Ik ben fan!  Jaren geleden al zag ik de film met Meryl Streep en Hugh Grant en ook die was fantastisch goed.  Actrice Karin Jacobs is onze Vlaamse Meryl Streep.  Zij speelt de rol van Florence op magistrale wijze!  En wat alles zo speciaal maakt is dat het verhaal echt gebeurd is!”

Naast Karin ziet u dus ook Koen Crucke, Nathalie Wijnants (Thuis), Maxime De Winne (Familie) en Jérémie Vrielynck (The Voice).  Een voorstelling die u niet mag missen!

Bestel vandaag nog je tickets via www.deroxy.be