Truineer Nieuws melden?

Beloften houden Luxemburgse eersteklasser in bedwang

De beloften van STVV speelden in een potig duel 2-2 gelijk tegen de Luxemburgse eersteklasser UN Käerjéng,
Een vriendschappelijk treffen met het eerste elftal van UN Käerjéng toonden onze jonge Kanaries dat ze het stevigere werk best wel aan kunnen. In een potige, maar sportieve wedstrijd kwamen de Kanaries twee keer op voorsprong. De Luxemburgers konden pas 10 minuten voor tijd de 2-2 eindstand op het bord prikken. Een vermijdbaar doelpunt, maar al bij al een leerrijke partij voetbal. De scheidsrechter liet potig spel toe en de bezoekers (momenteel 3de laatste in de BGL Ligue), weten dat ze die inzet nodig hebben om zich van het behoud in de hoogste afdeling te verzekeren. De geel-blauwe boys deinsden niet terug en speelden het viriele spel mee. Weer hebben de Kanaries stappen gezet naar een hoger niveau. Good job, Canaries!
Foto’s Omer Tits
Verslag STVV Youth