Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Frank Verstraeten is er klaar voor: “Nachten in Sintruin dei duren lang!”

Nu donderdag 28 december zal op onze Grote Markt de sound van de legendarische Antwerpse discotheek Zillion klinken. De nieuwe organisatie van de Yontec Après-ski party slaagde erin de bezieler van de Zillion naar het evenement te halen. Frank roept de ‘Truineers’ op om af te zakken nu donderdag voor een set die volgens hem iets langer dan een uur moet duren. “We gaan knallen want nachten in Sintruin duren lang.” DJ Fou staat geprogrammeerd om 19.30 uur op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Naast Frank Verstraeten programma met lokale helden en jonge DJ’s
Headliner van de avond is Frank Verstraeten alias DJ FOU. Hij verzorgt op de Grote Markt de Zillion-sound. Het programma van de avond belooft verder een muzikale reis te worden door verschillende hoogtepunten, beginnend met Expo Soundsystem, drie jonge DJ’s uit het Sint-Truidense jeugdhuis, van 16 uur tot 18 uur, gevolgd door een line-up met onder andere DJ Will, The Bobmeister, DJ Fou vs Dave Lambert om 19.30 uur, Frank Mellemans, Lassy FM en afsluitend DJ Ward om 23.30 uur. “Met DJ Ward sluiten we af: hij heeft ervaring met performen op de allergrootste events van Tomorrowland tot I Love the 90’s. Het feest begint om 16 uur en eindigt om stipt 00.30 uur, de toegang blijft gratis”, aldus Peter Onkelinx van de Après-ski.

22 lokale verenigingen staan te popelen
22 lokale verenigingen waarvan 13 nieuwe hebben zich aangemeld om deel te nemen aan dit bruisende festijn, ze vertegenwoordigen meer dan 5.000 leden uit Haspengouw. De verenigingen die deelnemen: KVV Zepperen-Brustem (stand 1), Vrouw en maatschappij (stand 2), Sint-Truidense Zwemclub (stand 3), de Sint-Truidense Hondenschool (stand 4), Chiro Wilduraantjes (stand 5), Sint-Truidense Reddingsclub (stand 6), Real Yappa (stand 7), Fortuna Sint-Truiden (stand 8), JCI Haspengouw (stand 9), Neptunus Divers (stand 10), Tafeltennisclub Sint-Truiden (stand 11), Dierenasiel Sint-Truiden (stand 12), VK Bautershoven (stand 13), CV De Binke (stand 14), Femina Habac (15), Velm Spiegelt (stand 16), Scouts Velm (stand 16), Velm VV (stand 16), Stam Velm (stand 17), Oudleiding Chirojongens RVM Sint-Marten (stand 18), Leopold Tennisclub (stand 19),  ALL4DOGS (stand 20).

“Dit evenement biedt niet alleen een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de feestdagen, maar ook om de verscheidenheid en dynamiek van de lokale verenigingen te ontdekken”, aldus Boris Lammens.

Hoe de organisatie omgaat met de Vlaamse wet rond herbruikbare bekers, andere praktische details en antwoorden op veelgestelde vragen zijn terug te vinden via de uitgebreide website www.apresskiparty.be.