Truineer Nieuws melden?

Vandaag wacht ook de real ‘Joe Hardy’ op jullie

Vandaag ook Jingle’Bar op het Sint-Martenplein (16-23 uur) met Joe Hardy, DJ Frank M en DJ Erwin B.

Zondag 17 december, koopzondag, valt er heel wat te beleven in onze stad. Niet te missen is de Jingle’Bar op het Sint-Martenplein, dan zeker één van de hotspots in on feeëriek centrum. Als we even het programma bekijken van die bar, dan zal het daar aan gezelligheid, kerstfeer en ambiance zeker niet ontbreken.

Van 16h00-23h00 kan je er aan de babbel en aan de jenever. En de muziek zal wel iedereen aan het dansen krijgen. Kan ook niet anders met een knaller als Joe Hardy op het programma. En als we daarbij vertellen dat Frank Mellemans (als afsluiter) en Erwin Bovy (als opwarmer) ook ‘de troon’ zullen bestijgen, dan besef je nu al dat het daar wel het avondje zal worden dat niemand wil missen. Iedereen op post.