Truineer Nieuws melden?

Tekeningen van leerlingen De Fruitboom gebundeld in een kunststicker

Tekeningen van  leerlingen van De Fruitboom werden samen met Frank Daenen opgenomen in een kunstige raamsticker die nu blinkt op het raam van de school.

 

 

De kinderen van De Fruitboom aan de Zepperenweg mochten toezien hoe hun tekeningen door illustrator en auteur Frank Daenen tot een heus kunstproject werd herleid. Dit dankzij de subsidie van hetDYNAMOproject van CANON Cultuurcel onder de noemer ‘breng een kunstenaar in je klas’.

De kinderen maakten tijdens workshops begin dit schooljaar samen met Frank tekeningen in elk klasthema. Ze tekenden eendjes, konijntjes, kippen, koeien en varkens die zitten te feesten als de beeste. Alle tekeningen van de jongste kleuter tot de oudste leerling werden gebundeld in één spectaculaire raamtekening. Alle dieren zie je samen in een boom feesten!