Truineer Nieuws melden?

Succes voor kerstkomedie in Theater De Roxy

De komedie ‘Jezus, Maria, Jozef’ geraakte 13 keren uitverkocht. Vandaar een korte babbel met de auteur en acteur Yves Caspar.

De voorbije maand waren er maar liefst 13 uitverkochte voorstellingen van ‘Jezus, Maria, Jozef’ te zien in het gezellige stadstheater in St-Truiden.  Deze kerstkomedie is van de hand van de populaire auteur Yves Caspar, wiens stukken momenteel in heel Vlaanderen worden gespeeld.  Yves zelf speelde op verbluffende wijze de hoofdrol en de cast werd verder aangevuld met Gunter Reniers (De Kotmadam, Thuis), Lynn Van Den Broeck (Thuis), Thomas De Smet (Ketnet), Charly Timmermans, Julie Hottat, Marilou Mermans (Lili en Marleen) en Monika Van Lierde (Thuis).  Gunter was ook de regisseur van dienst.  Duizenden mensen genoten met volle teugen van dit prachtige, komische kerstverhaal.

Caspar: “Acteren doe ik niet mee zo heel vaak maar het blijft fijn om te doen en ik mag inderdaad niet klagen over mijn theaterwerken. (lacht) Mijn komedies vinden heel vlot hun weg naar de toneelgroepen.  Fijn dat ze zo geapprecieerd en gespeeld worden.  Ik amuseer mij telkens enorm met het bedenken van de plot en het is plezant om te zien dat nu duizenden mensen in Vlaanderen evenveel plezier hebben van mijn denkwerk.  Ook mijn schrijfwerk voor de soap ‘THUIS’ heeft een groot bereik met elke dag rond het miljoen kijkers.  Voor u zit dus een gelukkige auteur!  Hopelijk kunnen we het succes doortrekken naar 2024!”

Dat zal zeker lukken want in maart 2024 gaat de nieuwste creatie van Yves in première in De Roxy: ‘Camping/Hilton’, een tragi-komedie met verrassende wendingen en een ontroerend slot.  U kan daar al tickets voor reserveren via www.deroxy.be.  Op deze site vind u ook alle verdere info over de voorstellingen in Theater De Roxy!