Truineer Nieuws melden?

STVV sluit het jaar feestelijk af met een pré-Après-ski-party en DJ Ward in de Rvue

Nu zaterdag 23 december speelt STVV haar laatste thuiswedstrijd van het jaar om 18.15 uur tegen Sporting Charleroi. Na de match sluiten ze het jaar af met de pré-Après-ski party: DJ Ward slaat de handen in elkaar met huis-dj Frank Mellemans om 20 uur. “Op donderdag 28 december is er terug de Yontec Après-ski op de Grote Markt. Wij willen met DJ Ward & DJ Frank Mellemans onze fans opwarmen voor één van de feesten van het jaar op de Grote Markt. Net zoals op de Yontec Après-ski zal er ook jenever te krijgen zijn”, klinkt het enthousiast bij STVV.

© STVV

Bestel nog tickets voor de wedstrijd STVV – Charleroi van nu zaterdag 23 december om 18.15 uur
> Bestel jouw tickets voor de kerstwedstrijd tegen Charleroi = link naar https://stvv.roboticket.com

Je kan ook nog altijd meedoen met de wedstrijd die nog tot vrijdagochtend loopt bij ons om 2 duotickets te winnen, klik hier.

STVV zet de match ook in het teken van de jaren 2.000.

Yontec Après-ski op de Grote Markt volgende week donderdag 28 december
Aftellen geblazen, want op donderdag 28 december gaat de Yontec Après-ski door op de Grote Markt. “De deelnemende verenigingen tellen allemaal af naar dé dag van het jaar met niemand minder dan DJ Fou – Frank Verstraeten als headliner”, aldus Boris Lammens. Ook het Après-ski restaurant op het Heilig Hartplein ziet de reservaties vlot binnenkomen: “Het Fonduehuisje en de Après-ski, dat is dé combinatie. Reserveren kan nog altijd, maar sommige blokken lopen al goed vol”, aldus Patrick van het Fonduehuisje.

Programma Yontec Après-ski
16 uur – Expo Soundsystem (Wack Walt3r, Human Human en Berd Janghé)
18 uur – The Bobmeister
19 uur – DJ Will
19.30 uur – DJ FOU (Frank Verstraeten) vs Dave Lambert
21 uur – Frank Mellemans
22 uur – Lassy FM
23.30 uur – DJ Ward
00.30 uur – einde