Truineer Nieuws melden?

Strafste School ‘Het Kompas’ naar Ketnet voor Warmste Koekenbak

Het Kompas bij en op Ketnet voor de Warmste Koekenbak, rechtstreeks te zien op die zender op 18.12.2023 om 19.15 uur.

© Print Ketnet
Maandag 18 december is de Truiense school Het Kompas uitgenodigd om deel te nemen aan de warmste koekenbak van Ketnet. De leerlingen van het kabinet Welzijn hebben een actie op poten gezet waarbij ze voor de warmste week wafels en speculaas gebakken en verkocht hebben.
Er is hen nu gevraagd om aanstaande maandag van 10u tot 15u speculaas te bakken met de leerlingen in de Bakstage van Ketnet in Brugge en deze speculaasjes daar ook ter plaatse te verkopen. Dit alles wordt gefilmd door en uitgezonden op Ketnet dezelfde dag om 19u15.
Het Kompas zal waarschijnlijk ook opgenomen worden in de terugblik tijdens de slotshow van de warmste week op VRT en dit op zondag 24 december Het Kompas neemt trouwens ook enkele leerlingen van  Momentum Sint-Truiden, Leefschool de Villa Sint-Truiden en Het Wijdeland Sint-Truiden mee om te helpen.

 

 

Meer info via: https://www.ketnet.be/themas/de-warmste-koekenbak