Truineer Nieuws melden?

Moore helpt ondernemers op weg naar groei

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke Accounting & Consulting dienstverlener in België. De afgelopen maand alleen al vonden negen overnames plaats, de laatste drie jaar zelfs veertig. Ook in Haspengouw gaat de groei verder, nu ook HS&V onder de vlag van Moore vaart. Steven Deglin, regiopartner Haspengouw, geeft uitleg.

Wat betekent deze fusie concreet?

“Met de integratie van het accountantskantoor Hawrijk, Stiers en Velkeneers wordt onze positie in Zuid-Limburg aanzienlijk versterkt. De kantoren in Zoutleeuw, Wellen en Sint-Truiden blijven operationeel maar kregen het Moore DNA aangemeten. Zo kunnen bestaande klanten nog steeds op hun vertrouwde locatie terecht, maar nu met een nog ruimere dienstverlening.”

 

In welke zin is Moore more?

“Moore Belgium ondersteunt als compagnon de route het groeitraject van KMO’s en grotere ondernemingen met Belgisch aandeelhouderschap of beslissingscentra en lokale overheden met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Grants & Incentives, Interim Management en Tax & Legal Services. Als lid van Moore Global – een van de grotere Accounting- en Consulting netwerken ter wereld – helpt Moore Belgium haar klanten bovendien in meer dan honderd landen.”

 

Hoe onderscheidt Moore zich?

“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen,

 

“Moore is er voor het grote werk én de kleine zaken die voor ondernemers het verschil maken”

 

met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. Die door hun ervaring, persoonlijk contact, kennis en expertise lange termijnrelaties opbouwen. En die samen met de klanten belangrijke knopen doorhakken of die onze klanten een aantal taken uit handen nemen zodat zij zich op de belangrijke zaken kunnen concentreren.

 

We werken samen met onze klanten, we zijn hun klankbord en bieden hen advies dat veel verder gaat dan louter het cijfermatige. Een mooi voorbeeld van doorgedreven dienstverlening bij Moore is ons team in Sint-Truiden dat zich bezighoudt met de ondersteuning van land- en tuinbouw en fruitteelt. In deze sectoren gaat het dan ook om zeer specifieke materie en kennis.”

 

19 Luikersteenweg 57/59, 3800 Sint-Truiden | 011 48 09 80 | www.moore.be