Truineer Nieuws melden?

Matchday (& Ladies Night)

Vandaag STVV-OHL en Ladies Night op Stayen. Aftrap wedstrijd om 18.15 uur.

 

Vandaag krijgen de Kanaries de kans om revanche te nemen tegen OHL In de heenronde ging STVV met 4-0 onderuit in Leuven. De Kanaries zijn gebrand om die nederlaag uit te wissen.

STVV: vierde thuiswinst in de maak?

Met 22 punten staan de Kanaries op een meer dan verdienstelijke 8ste plaats halverwege het seizoen. Na de winst van vorige week Achter de Kazerne staat STVV op 3 punten van een plaats in play-off 1. Kunnen we omhoogkijken, nu er een zevenpuntenkloof gaapt met de ploegen in play-off 3? Dat zullen de komende thuiswedstrijden bepalen. Topschutter en kersverse Gouden Croc Abou Koïta wist vorige week opnieuw een doelpunt mee te pikken op de besneeuwde mat van KV Mechelen. Ook de Japanse tovenaar Ito stond opnieuw aan het kanon: de Japanse bondscoach beloonde zijn kunststukje met een eerste selectie voor de nationale ploeg. Achterin dirigeerde Smets de defensie tot hiertoe meesterlijk: Matte is ook één van de weinige spelers die dit seizoen nog geen seconde miste in de competitie én de Croky Cup. Na de overwinning tegen de Kakkers worden er geen aanpassingen in het elftal verwacht. De vertrouwde opstelling kent elke STVV-supporter intussen waarschijnlijk uit het hoofd:

OH Leuven: 5 wedstrijden op rij zonder punten

OH Leuven bevindt zich in een moeilijke situatie. Na 5 opeenvolgende verliezen in de competitie had het ook afgelopen woensdag moeilijkheden tegen Knokke FC, de kustploeg uit Eerste Amateurklasse. De nieuwe coach Oscar Garcia, ex-speler van Barcelona en voormalig trainer van onder andere Reims en Olympiakos, heeft dus moeite om de ploeg op de rails te krijgen na het ontslag van Marc Brys. Topschutter Hamza Mendyl wist dit seizoen 3 keer de weg naar het doel te vinden. Twee van zijn drie doelpunten scoorde hij in de heenmatch. Jón Thorsteinsson zal vanop de flank op zoek gaan naar zijn 4de assist van het seizoen. Ewoud Pletinckx ten slotte, is de Matte Smets van OHL: de centrale verdediger speelde tot hiertoe elke minuut in de competitie. Ondanks het verlies tegen Antwerp worden er geen grote aanpassingen binnen de ploeg van Garcia verwacht. Schrijvers is wel geschorst.

LADIES NIGHT

Vanavond, vanaf 16.45 uur Ladies Night.

  • Voor de wedstrijd worden de deelnemende dames getrakteerd op een gezellige apero met  hapjes, en kunnen ze op de foto kan gaan met Ward Lemmelijn en/of verwend worden door enkele beautyspecialisten
  • Dan volgen ze de wedstrijd gratis in de VIP-tribune
  • En na de wedstrijd zorgt het vrouwelijke DJ-duo DOEMP voor een sfeervolle after party

Bron: STVV