Truineer Nieuws melden?

Matchday

Vandaag om 18.30 uur, Sclessin, de clash tussen de twee vurige steden, oftewel Standard-STVV. Wat wordt het? Kan de thuisploeg de smadelijke 3-0 nederlaag bij Malinwa uitwissen? Of breidt STVV een vervolgstuk aan de overwinning tegen Charleroi.

Standard Luik, momenteel 10e (van de 15), moet zelfs achteruit kijken. De laatste resultaten van de spelers van Hoefkens zijn catastrofaal met alweern een reeks van 4 wedstrijden zonder overwinning in de Jupiler Pro League.

STVV van zijn kant haalt buiten enkele uitschuivers buitenshuis meestal goede resultaten. Vergeten we niet de 4-0 in Leuven en de 3-0 bij RWDM. Wordt het opnieuw een uitschuiver. Of brengen onze kanaries prestaties zoals bij Gent, Club en Genk. STVV staat achtste en zal die plaats voor de start van de winterstop ook behouden, ongeacht de uitslag.