Truineer Nieuws melden?

Mamadepot Mielen schonk 1500 euro aan Make-A-Wish

Ferm Mamadepot Mielen schonk 1500 euro aan Make-A-Wish. Samuel en Rune beleefden daardoor een onvergetelijke dag.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, kind en tekst

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, zeil en , met de tekst Make- Make-A-Wish. BELGIUM-VLAANDEREN Borlo, 23/10/2023 Beste Krista, Wij zijn zeer dankbaar dat op UW steun konden rekenen voor wensvervulling van Rune augustus de ban Rune helemaal Noorwegen Samen wereldje souvenirs dus vikings. grootste bezoeken. heeft dagen mogen vertoeven het Zijn interesse was zeer groot hij heeft natuurlijk de foto Rune met een stralende sponsor bent van onze organisatie. De begrensd door fantasie kind. alle kosten aan wens inzet 100 kans aan hele gezin m samen zich Belgium-Vlaanderen ziekte even mede dankzij sponsors. vergeten. bieden we een onvergetelijke reis! Nogmaals bedankt! Hartelijkegroet, wensteam MiaenLiliane Liliane Make-A-Wish® Make-A-Wish® Wl danophetrekeningnu entsesteenweg3bus002