Truineer Nieuws melden?

Koop een STVV-shirt

Je kan bieden op de  matchworn-kanarieshirts van de wedstrijd Standard-STVV en dit ten voordele van het project Younited.

© Kevin Vanhees

PRO LEAGUE-KERSTACTIE

Voetbal is een geweldige ontspannende bezigheid, maar ook een krachtig sociaal instrument. Onder het motto MY TEAM, MY HOME zet Younited in samenwerking met de Pro League voetbalteams op waar iedereen welkom is en telt. Wij geloven dat iedereen talenten heeft en dat ieder individu een bijdrage kan leveren aan een team – en bij uitbreiding aan de samenleving.

De spelers zijn experts in het dagelijks overleven. Ze kampen met kwetsbaarheden die verband houden met huisvesting, geestelijke gezondheid, armoede, welzijn of verslaving. Ze worden begeleid door maatschappelijk werkers die hen op en buiten het veld begeleiden. Momenteel zijn er 45 Younited-teams verspreid over heel België, stuk voor stuk mooie voorbeelden van samenwerking tussen voetbalclubs en maatschappelijke organisaties.

We weten niet of sport de wereld kan veranderen. Maar een leven? Dat is zeker !

Om Younited financieel te steunen organiseert de Pro League een truienveiling . Ook zet ze ons in de kijker door de naam van de speeldagcompetitie te veranderen van de Jupiler Pro League naar de Younited Pro League .

 

Bied op een shirt via: https://www.matchwornshirt.com/category/sint-truiden