Truineer Nieuws melden?

Een kopie van de rampzalige match in en tegen OHL

Veel balbezit, nauwelijks kansen en een efficiënte tegenstrever waren net als in Leuven in oktober het recept voor een zware nederlaag. 4-0 werd het toen, 3-0 werd het in RWDM.

© Ozgür

Onwaarschijnlijk. Een eerste helft, waarin STVV de tegenstrever bij wijze van spreken van het kastje naar de muur speelde, leverde geen enkele poging tussen de palen op. Geen erg, zou je denken, maar in een paar sterke minuten speelde RWDM een drietal mooie kansen bij elkaar waarvan er één binnen ging: 0-1 bij de rust. Na rusten was het veldspel meer evenwichtig. Laat de kanaries maar de bal hebben, dachten ze bij de thuisploeg, wij prikken wel even tegen als het kan. Zo liep RWDM op een onwaarschijnlijk makkelijke manier verder uit via Gueye -alweer hij- en Mboup. 3-0 zowaar. Laat ons eerlijk wezen: voor wie de match zag, een beschamende nederlaag waarin werkelijk niemand van onze mannen op niveau speelde.